NETATMO - интелигентни системи за контрол на отоплението!

05.01.2018

Спестете до 37% от потреблението на енергия и намалете емисиите на въглероден двуокис с Netatmo.

 

NETATMO Радиаторни Вентили

 

Интелигентно отопление във вашия дом.

Фина настройка на температурата стая по стая.

  • Сензор, отчитащ отворен прозорец - Когато Интелигентният вентил за радиатор открие, че има отворен прозорец , той изключва отоплението в стаята, за да се предотврати загубата на енергия.
  • Ръчно регулиране - Когато е необходимо, температурата може да се повиши временно в определена стая в продължение на 3 часа.
  • Разумно регулиране - Радиаторните Вентили Netatmo анализират околната среда в стаята, в реално време и регулират отоплението според нивото на слънчева светлина и използването на стаята.

 

Табло за дистанционно управление.

 Управлявайте вашия дом директно от вашия смартфон. Променяйте температурата стаята по стая от леглото си, или от всяка точка на света. Планирайте  отоплението вкъщи преди вашето завръщане от почивка.

Или

Контролирайте отоплението, използвайки само своя глас.

"Siri, set my thermostat to 20°C"

 

 

 

 

 

 

 

 

NETATMO Термостат

Термостатът за смартфон.

С 37% по-малко енергия за отопление на дома.

  • Автоматично адаптиране - Netatmo Термостат използва изолацията на Вашия дом и външната температура, за да програмира, кога да включи отоплението. Така че можете да имате температурата, която искате точно в подходящото време.
  • Функция за самоподдръжка - Благодарение на своята функция Auto-Care,  Netatmo Термостатът Ви уведомява, когато неговите батерии се изтощават, или ви уведомява за проблем с работата на вашата отоплителна система.
  • Получавате информация как да пестите - Всеки месец ще получавате подробна извадка за спестената енергия, който ще ви помогне да следите консумацията и да планирате прецизно график за постигане на оптимални резултати.

 

Управлявайте отоплението през мобилните си устройства дистанционно.

Използвайте вашия Netatmo Термостат за да настроите температурата у дома, докато се намирате във вашето легло или пък от другия край на света.

УДОБНА ТЕМПЕРАТУРА В УДОБНОТО ВРЕМE

В приложението за управление, Термостатът на Netatmo ви задава 5 въпроса. На базата на вашите отговори той създава график според вашите навици и начин на живот, така че да използвате отопление само, когато имате нужда от него.

 

 

<Научете повече за ползите на NETATMO тук>

   

Назад към всички новини