Meters Music

Meters Music

От 1997ма насам Ashdown Engineering могат легитимно да твърдят, че са световните експерти по качество и производителност на басите, създавайки бас-китарени усилватели за много от най-големите световни групи и студийни музиканти.

METERS от Ashdown Engineering носят всяка частица от това наследство и опит в дизайна, проектирането, инженеринга и акустична експертиза, за да се създаде уникален нов набор от слушалки, които обединяват аудиофилски и меломански качества с един модерен и уникален нов облик, поднесен ни в един красив лайфстайл пакет!

Активен, Визуален Мониторинг!

Слушалките METERS, са уникални и единствени в Света с патентования си VU-meter, или Аналогов Звуков Метър, позициониран и върху лявото и дясното ухо, предназначена да даде на слушалките динамичен външен вид и хората около вас могат да "виждат" нивото на музиката, която се наслаждавате. Те работят точно като измервателните уреди за професионален пулт за смесване, допринасяйки едно докосване до звукозаписното студио, по време на ежедневното ви слушане на музика!

Официален сайт на производител