Jungle Gym

Jungle Gym

Jungle Gym е водещ холандски производител на детски съоръжения за изграждане на детска площадка у дома. Фирмата предлага над 250 модела къщички и кули за игра в различни вариации и комплекти, като моделите могат да се поръчват със и без дървен материал по преценка на потребителя. Jungle Gym дава свобода на потребителя сам да конфигурира къщичката, модулите и аксесоарите към нея по свой вкус и според собствените си нужди. Всеки модел от серията Playtowers може да се комбинира с допълнителен модул като мост, люлка, катерушка, балкон, мини пазар и мини пикник, къщичка. Две, три или повече къщички за игра могат да се обединят в един общ плей-център и да се свържат помежду си с мостчета, катерушки и мрежи.В зависимост от размера на игралната площадка към комплекта на къщичките и кулите Jungle Gym са включени и пързалки с размери 2,40 м. и 3,0 м. Потребителят може да избира дали да си поръча къщичка за игра с дървен материал или без него.

Комплектите със и без дървен материал включват абсолютно всички приспособления и материали, необходими за сглабянето на конструкцията - всички необходими планки, винтове, основи и крепежни елементи, оплътняващи и противоударни покрития, защитни капачки за всеки един винт на къщичката, мрежи, аксесоари, бургии, фрезенки, нивелир и изобщо всичко необходимо, като потребителя може да избере дали да си поръча дървен материал за сглабянето на къщичката или да си го набави от друго място. Дървеният материал във всеки комплект е сух, нарязан и шлайфан, без остри ръбове, по конкретните размери на конкретния модел къщичка и допълнителни модули. Потребителят може да сглоби цялата къщичка сам или да използва нашите услуги за монтаж. Инструкциите за монтаж са изключително подробни и лесни за изпълнение, така че сглабянето на детската къщичка да се превърне в приятно занимание.Всички къщички Jungle Gym са сертифицирани по европейски стандарт за частна употреба. Всичко за Jungle Gym можете да научите на нашата страница на български език www.jungle-gym.bg. Следете и нашата страница във Facebook на www.facebook.com/JungleGymBG 

Hy-Land е дивизия на Jungle Gym, специализирана в детски катерушки и люлки сертифицирани по европейския стандарт EN 1176 за обществените пространства - детски градини, паркове, градинки, училища, жилищни комплекси, заведения, магазини и хипермаркети. Hy-land ще добави забавлениeто като атрактивна допълнителна услуга за клиентите с деца. Интелигентно проектирани да отговорят на нуждите и бюджета на собственици на бизнес във всяка сфера. Изпитани и сертифицирани от независима акредитирана изпитвателна лаборатория (от TÜV Rheinland Group) съгласно стандарта EN-1176 за обществено ползване. И не на последно място - на изключителна цена!

Hy-Land предлага 8 модела кули със и без двойна люлка и също както Jungle Gym може да се поръча със и без дървен материал по преценка на клиента.Комплектите включват абсолютно всички крепежни елементи и материали, обезопасяващи планки, бургии, фрезенки, нивелири, накрайници, мрежи и аксесоари, необходими за асамблирането на къщичките Hy-Land. Потребителят може да сглоби цялата къщичка сам или да използва нашите услуги за монтаж.Всичко за Jungle Gym можете да научите на нашата страница на български език www.jungle-gym.bg/hy-land.

Няма намерени продукти в тази категория